Το νέο music video του Σάκη Ρουβά μας υπενθυμίζει πόσο υπέροχη είναι η ζωή μας και πόσο σημαντικό είναι να την απολαμβάνουμε.

Το καλοκαίρι ξεκινάει υπέροχα: Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφορεί το νέο video clip του αγαπημένου τραγουδιού «Υπέροχη Ζωή».

Το «Υπέροχη Ζωή» είναι ένα πανέμορφο χασάπικο διά χειρός Φοίβου, ένα τραγούδι που υμνεί τον απόλυτο έρωτα, την αληθινή αγάπη, την μαγευτική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

«Δεν το συζητώ χωρίς εσένα δεν υπάρχω εγώ / Εσύ είσαι ο λόγος που όταν σε κοιτώ / Φωνάζω απ’ την ψυχή μου πως είναι υπέροχη η ζωή μου / Δεν το συζητώ χωρίς εσένα δεν υπάρχω εγώ / Εσύ είσαι ο λόγος που αν χαθείς ποτέ / Θα ζω επί της ουσίας ζωής άνευ λόγου και αιτίας», τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς.

Στο νέο μουσικό βίντεο για το «Υπέροχη Ζωή», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς παρατηρεί και συμμετέχει στις ζωές απλών, καθημερινών ανθρώπων.

Αυτές οι στιγμές, όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι οι υπέροχες στιγμές της ζωής που ξεκινούν από τα παιδιά και φτάνουν έως τον παντοτινό έρωτα.

Ένα μουσικό βίντεο – ύμνος στο πόσο υπέροχη είναι η ζωή μας και πόσο σημαντικό είναι να την απολαμβάνουμε.

Το «Υπέροχη Ζωή» είναι το τέταρτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του τελευταίου άλμπουμ του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Στα Καλύτερά Μου», σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Τους προηγούμενους μήνες τα ελληνικά ραδιόφωνα κατέκλυσαν το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου», το «Πάρε Με Αγκαλιά» και το «Υπεράνθρωπος», με το οποίο εγκαινιάστηκε η δισκογραφική επανασύνδεση του Σάκη Ρουβά και του Φοίβου.

Το «Στα Καλύτερά Μου», η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Ρουβά μετά από έντεκα χρόνια, έλαβε τον τίτλο του ελληνικού άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις φυσικές πωλήσεις το 2021, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της IFPI.

Το single «Υπέροχη Ζωή» και το άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» του Σάκη Ρουβά κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ