Το «Για Μένα Βράδιασε» απέκτησε εικόνα.

Οι ΜΕΛΙSSES αποκαλύπτουν το music video για το «Για Μένα Βράδιασε», το πρώτο τραγούδι τους μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας προανήγγειλε για πρώτη φορά τη δισκογραφική επάνοδό του πριν από ενάμιση μήνα, δημοσιεύοντας στις σελίδες του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, τον προηγούμενο Μάιο, ένα σύντομο απόσπασμα από το «Για Μένα Βράδιασε».

Από το πρώτο άκουσμα, γίνεται αντιληπτό ότι το «Για Μένα Βράδιασε» είναι ένα ώριμο pop τραγούδι το οποίο φαίνεται να δείχνει την κατεύθυνση που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι ΜΕΛΙSSES στις επόμενες κυκλοφορίες τους.

Το «Για Μένα Βράδιασε» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα μοναδικό music video κινηματογραφικής αισθητικής σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίτσα.

«Για μένα βράδιασε, για σένα ξημερώνει / Για μένα πάγωσε η φωτιά, για σένα καίει το χιόνι / Για μένα βράδιασε, για σένα ξημερώνει / Γροθιά σε γυάλινα καρφιά, χάδι που σε λυτρώνει», τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας.

Τη μουσική και τους στίχους του «Για Μένα Βράδιασε» υπογράφουν οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Το «Για Μένα Βράδιασε» είναι το πρώτο καινούργιο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES μετά την αισθαντική μπαλάντα «Πού ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε συνέχεια στα προσωπικά δισκογραφικά βήματά του κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα.

Το νέο single «Για Μένα Βράδιασε» από τις ΜΕΛΙSSES κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

ΠΗΓΗ