Ο Γιάννης Πλούταρχος μεταφέρει στις οθόνες μας τον δυναμισμό και το πάθος του νέου τραγουδιού του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του «Πώς Την Έχει Δει».

Στην πρώτη κυκλοφορία του για τη φετινή χρονιά, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο και για ακόμα μία φορά, βάζει ψυχή και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Τη μουσική του «Πώς Την Έχει Δει» υπογράφει ο Γιώργος Κακοσαίος ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος που κυκλοφορεί ένα τραγούδι σε μουσική του γιου του, Γιώργου Κακοσαίου, ο οποίος κάνει τα δικά του επιτυχημένα βήματα στη δισκογραφία.

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει γράψει τη μουσική στο επιτυχημένο τραγούδι «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» από το άλμπουμ «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» του Γιάννη Πλούταρχου που κυκλοφόρησε το 2018 και στο τραγούδι «Δεν Μου Πάει Μοναξιά» από το άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» του 2019.

Το music video για το «Πώς Την Έχει Δει» γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Νάξο με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, με τον Γιάννη Πλούταρχο να μεταφέρει τον δυναμισμό και το πάθος του τραγουδιού.

Το «Πώς Την Έχει Δει» διαδέχεται για τον Γιάννη Πλούταρχο τη δισκογραφική σύμπραξή του με τον Γιώργο Θεοφάνους, η οποία κορυφώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 με την κυκλοφορία ενός ψηφιακού EP με τον τίτλο «Θα Σε Νικήσω». Το EP περιείχε έξι τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων του «Περνάς Καλά», του «Μόνος Μου» και του ομότιτλου τραγουδιού.

Στο μεταξύ, συνεχίζει να διαγράφει επιτυχημένη πορεία στα ελληνικά ραδιόφωνα το ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου και της Καίτης Γαρμπή σε μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Τρυφερότητα» της δεύτερης, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1997 και θα συμπεριλαμβάνεται σε ένα επετειακό άλμπουμ της Καίτης Γαρμπή.

Το «Πώς Την Έχει Δει» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ