Δείτε φωτογραφικό υλικό από όλα τα acts του MadWalk 2022.

Το MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, για 12η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Στον μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα παρουσιάστηκαν 20 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες, μαζί με τις δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

Την παρουσίαση του θεσμού, που ήταν sold out, ανέλαβε, φέτος, η λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά ενθουσιάζοντας.

Το concept του 12ου MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσίγκoς, Fashion Director ο Κώστας Ζησης, Fashion Consultant ο Απόστολος Μητρόπουλος, σκηνοθεσία στο stage και χορογραφία η Νεφέλη Θεοδότου.

Στο special opening act της εκδήλωσης η Τάμτα, που παρουσίασε ένα ξεχωριστό show με το «Freestyler», δίνοντας τον παλμό του 12ου MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project.

Μαζί της στο stage βρέθηκε o Kareem Kalocoh.

Τάμτα - MadWalk 2022

Η Kid Moxie ερμήνευσε το «Creep» στο catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

Kid Moxie - MadWalk 2022

Οι KINGS με τον FY, τον Μc Daddy και τη συμμετοχή της Dat Lilly τραγούδησαν το «Macarena», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της adidas.

KINGS, FY, Μc Daddy, Dat Lilly - MadWalk 2022

Οι δημιουργίες του Atelier Loukia παρουσιάστηκαν με το «Voyage Voyage» και το act της Demy με τον Leon of Athens.

Demy - Leon of Athens - MadWalk 2022

Τη σκυτάλη πήρε ο good job nicky που τραγούδησε τη μίξη των «Clouds» και «Honest» συνοδεύοντας το catwalk της Nadia Rapti.

good job nicky - MadWalk 2022

Στο stage του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε το «Διπλός Γλυκός Καημός», ενώ παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Μαρία Μπεκατώρου - MadWalk 2022

Με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» οι Alcatrash συνόδευσαν το catwalk του Jack & Jones.

Alcatrash - MadWalk 2022

Στη συνέχεια, η Klavdia ερμήνευσε το «Nothing Breaks Like a Heart» στην παρουσίαση του catwalk της Parthenis.

Klavdia - MadWalk 2022

Οι δημιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti παρουσιάστηκαν ενώ στο stage η Danae Livieratou ερμήνευσε το «Made You Look» και το «Crazy».

Danae Livieratou - MadWalk 2022

Η Marseaux με την επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο» συνόδευσε το catwalk με τις δημιουργίες του Maison Faliakos.

Marseaux - MadWalk 2022

Με μία ξεχωριστή διασκευή του «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», η Αναστασία έδωσε τον ρυθμό του catwalk της εταιρίας MOUTAKI.

Αναστασία - MadWalk 2022

Η Stefania ερμήνευσε με τη συμμετοχή της Τάνιας Μπρεάζου «Πιάνω Φωτιά» και «Yalla Baby».

Το κοινό του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project γνώρισε μέσω του act και του θεσμού Designer’s lab, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συστηθούν στο κοινό, τις δημιουργίες των Zoe Stergiou, Palu ΑΘΕΝΑ, Musa Collection, Abstracto Clothing, Loukia Tseke, Chemise Premium Collection, BeeMe Clothing, Mara Doro, Myrto Dramountani, Erya Intimate Collection, The Jerkins, iD Fashion, Sonhar, Anastasia Fakli.

Stefania - Τάνια Μπρεάζου - MadWalk 2022

Στη συνέχεια, η Josephine συνόδευσε, ερμηνεύοντας το «Unholy» και το «Bloody Mary», το catwalk με τις δημιουργίες της Pink Woman.

Josephine - MadWalk 2022

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο special social cause act “The Walk of Change” της ΔΕΗ ερμήνευσε το τραγούδι «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», σε μία ξεχωριστή εμφάνιση με ιδιαίτερο συμβολισμό για τις γυναίκες και τη μόδα, με τη συμμετοχή στην παρουσίαση της Ελεoνώρας Μελέτη.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - MadWalk 2022

Οι δημιουργίες του Dante παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Ederlezi» που ερμήνευσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δήμος Αναστασιάδης - MadWalk 2022

Στη φετινή εκδήλωση η Έλλη Κοκκίνου παρουσίασε μία ξεχωριστή διασκευή της επιτυχίας της «Κοσμοθεωρία», κατά τη διάρκεια του catwalk του Rich Girl Boudoir.

Έλλη Κοκκίνου - MadWalk 2022

Το «Απωθημένο» ερμήνευσε ο Mente Fuerte, σε ένα act με εμφάνιση – έκπληξη της Μαρίας Σολωμού, κατά τη διάρκεια του catwalk της Pandora.

Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού - MadWalk 2022

Στο MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project η Καλομοίρα που ήρθε από την Αμερική αποκλειστικά για αυτή την εμφάνιση, τραγούδησε τη διαχρονική επιτυχία «Diamonds Are A Girl’s Best Friend» στο catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Καλομοίρα - MadWalk 2022

Σε ένα special act για το brand Mondo Glasses, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέπραξαν επί σκηνής και παρουσίασαν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «ΣΟΚ».

Στο catwalk συμμετείχαν η παρουσιάστρια του show Μαριέττα Χρουσαλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βασιλική Ρούσσου, η Κέισι Μίζιου και η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Σάκης Ρουβάς - Κωνσταντίνος Αργυρός - MadWalk 2022

Η Άννα Βίσση, για το Grand Finale του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music, ερμήνευσε τα «Αίμα», «Gazoza» και «Αγάπη Υπερβολική» σε μία ξεχωριστή εμφάνιση όπου συμμετείχαν και η Daphne Lawrence και ο iLLEOo.

Άννα Βίσση - Daphne Lawrence - MadWalk 2022

Το MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Mega την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 22:50. Μόδα, μουσική και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από όλες τις εμφανίσεις του MadWalk 2022.

ΠΗΓΗ