Ο Νίκος Μερτζάνος παρουσιάζει το νέο τραγούδι του.

Ο Νίκος Μερτζάνος, ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δεδομένο».

Με το «Δεδομένο» ο Νίκος Μερτζάνος μας μαγεύει με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, που έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή του.

Το single συνοδεύεται από ένα music video κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Διαφήμιση

«Αφού με έχεις δεδομένο / Ξέγραψέ με από δω / Και ας γίνεις μέσα μου / Φωτιά και απωθημένο / Αφού με έχεις δεδομένο / Τι περίμενες να πω / Ό,τι πίνεται θα πιω / Και πολλά – πολλά δεν θέλω»

Ο Νίκος Μερτζάνος έκανε αίσθηση με το «Στάσου Λίγο» πριν από μερικά χρόνια, καθώς δημιούργησε ένα από τα πρώτα viral τραγούδια, το οποίο συγκέντρωσε εκατομμύρια views στο YouTube και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα.

Στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες τόσο σε δισκογραφικό επίπεδο όσο και επί σκηνής με καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας και Νίκος Μωραΐτης, καθώς και έναν προσωπικό δίσκο.

Ο Νίκος Μερτζάνος έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με πολλούς τρόπους στο ιδιαίτερο μουσικό του σύμπαν, με το «Δεδομένο» να δίνει συνέχεια σ΄αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Το «Δεδομένο» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ