Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για την κορυφή, την προσφυγιά και την επόμενη ημέρα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στον Ελληνικό 93,2 καλεσμένος του Θάνου Μωριάτη στην εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό 93.2».

Ο αγαπημένος ερμηνευτής χάρισε στους ακροατές του σταθμού μοναδικές στιγμές με τις live εκτελέσεις των τραγουδιών του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχολιάζοντας τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία αναφέρθηκε στις δικές του αναμνήσεις ως πρόσφυγας.

«Κατάγομαι από προσφυγική οικογένεια, ξέρω πώς είναι να είσαι πρόσφυγας, έχω μνήμες που μέναμε σε παραπήγματα και τέντες. Ήμουν πολύ μικρός και όλες αυτές οι μνήμες από την εισβολή έχουν εντυπωθεί μέσα μου», είπε.

Αναφερόμενος στην επί χρόνια επιτυχημένη καριέρα του και την ζωή στην κορυφή επεσήμανε ότι «η κορυφή φέρνει απίστευτη πίεση, ανασφάλεια και προβληματισμό».

Και προσέθεσε ότι «Πρέπει να είσαι έτοιμος για την πτώση, για το προβάδισμα και την έλευση στην κορυφή».

Τέλος δεν δίστασε να αναφέρει πως η καριέρα του ως τραγουδιστής ίσως έχει ημερομηνία λήξης όχι και τόσο μακρινή.

«Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή ο τραγουδιστής να αποστασιοποιείται και είναι κάτι που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μπορεί να μην είναι και τόσο μακρινό. Έχω χορτάσει, είμαι πολύ ευγνώμων και πολύ αισθηματικά δεμένος με αυτό που έχει συμβεί», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, ένωσε τις δυνάμεις του με το πιο φωτεινό πρόσωπο την ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα σε μία διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Εκδρομή» που θα ακούσουμε στο repeat.

ΠΗΓΗ