«Συνεχίζω και αυτό νομίζω θα ήθελε και ο αδερφός μου».

Η Άσπα έλυσε τη σιωπή της για τον τραγικό θάνατο του αδελφού της Mad Clip σε ηλικία 34 ετών τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, η οποία έχει γνωρίσει επιτυχία με τα τραγούδια της «Στάχτη» και «Έλα», ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» στο OPEN την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή, η Άσπα μίλησε για τα αξιόλογα βήματά της στην ελληνική δισκογραφία, αλλά και για τη μεγάλη απώλεια του αδελφού της, του δημοφιλούς trapper Mad Clip, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Παναγιώτης Peter Αναστασόπουλος.

Εμφανώς συγκινημένη, η Άσπα είπε: «Ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Μείναμε εγώ με τη μητέρα μου και έπρεπε η μια να είναι πιο δυνατή για την άλλη, για να στηρίξει η μια την άλλη».

«Δυστυχώς είναι ένας γεγονός για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όποτε εγώ συνεχίζω και αυτό νομίζω θα ήθελε και ο αδερφός μου. Θα συνεχίσουμε με χαμόγελα και αξιοπρέπεια», σημείωσε.

«Τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από τη μουσική του, επειδή τα τραγούδια του παίζονται πάρα πολύ ακόμη και το θεωρώ και ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί μπορώ να τον ακούσω μέσα από εκεί», πρόσθεσε.

Η Άσπα σχολίασε επίσης τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι έχοιιυν χαθεί χρήματα από την περιουσία του Mad Clip, λέγοντας: «Δεν ισχύει αυτό, δεν ξέρω γιατί γράφονται όλα αυτά αλλά δεν είναι αλήθεια».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είπε επίσης στον Θέμη Γεωργαντά πώς θυμάται ως αδελφό της τον Mad Clip, εξήγησε πόσο την επηρέασε έτσι ώστε να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε πώς προέκυψε η viral επιτυχία της «Στάχτη».

ΠΗΓΗ