Η Ήβη Αδάμου και η Daphne Lawrence σε ένα ντουέτο – έκπληξη.

Η Ήβη Αδάμου και η Daphne Lawrence ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και τραγουδούν «Δε Σ’ Αφήνω».

Το «Δε Σ’ Αφήνω» είναι ένα μοντέρνο hit που συνδυάζει διαφορετικά μουσικά στοιχεία και τις εξαιρετικές φωνές της Ήβης Αδάμου και της Daphne Lawrence για να δημιουργήσει ένα catchy anthem.

Το ντουέτο της Ήβης Αδάμου και της Daphne Lawrence υπογράφουν στη μουσική ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και ο Μελωδός και στους στίχους ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης,

Διαφήμιση

Το «Δε Σ’ Αφήνω» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ευρηματικό και κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Στο video, η Ήβη Αδάμου και η Daphne Lawrence μεταμορφώνονται σε ένα γυναικείο δίδυμο που προκαλεί ανατροπές, δείχνοντας πως η γυναικεία αλληλεγγύη δεν σταματά πότε.

«Δε σ’ αφήνω, δε σ’ αφήνω από κοντά μου / Όπως τα μάτια μου θα σε προσέχω / Δε σ’ αφήνω, δε σ’ αφήνω από κοντά μου / Δίνω τα πάντα κοντά μου να σ’ έχω»

Το «Δε Σ’ Αφήνω» ακολουθεί για την Ήβη Αδάμου την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Δικό Μου», τον περασμένο Νοέμβριο, το οποίο περιλαμβάνει συγκεντρωμένες όλες τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Η Dapnhe Lawrence προέρχεται από μία άλλη συνεργασία και το EP «Εσύ Κι Εγώ» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με τον Ripen, πραγματοποιώντας μία ωδή στον έρωτα.

Το «Δε Σ’ Αφήνω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Δείτε τους στίχους του «Δε Σ’ Αφήνω» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ