Ο Δημήτρης Δέσης κυκλοφορεί ένα τραγούδι με την υπογραφή του παιδικού φίλου του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Δημήτρης Δέσης έχει αποδείξει το ταλέντο του με την εντυπωσιακή παρουσία του στις ζωντανές εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής από την Καβάλα μας χαρίζει τώρα το νέο τραγούδι τουμε τίτλο «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» και εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη νέα του δισκογραφική οικογένεια Minos EMI, a Universal Music Company.

Το «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι το οποίο υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο άκρως επιτυχημένος καλλιτέχνης και δημιουργός Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και παιδικός φίλος του Δημήτρη Δέση.

Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Δέσης μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και πάθος με ένα τραγούδι για τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Το «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι» συνδυάζει τα λαϊκά ηχοχρώματα με φρέσκες πινελιές σε έναν ενθουσιώδη και κεφάτο ρυθμό. Οι στίχοι του τονίζουν τη μαγεία της αγάπης και ξυπνούν τα πιο έντονα συναισθήματα, που θα κάνουν την καρδιά να χτυπά δυνατά.

Το music video για το «Έτσι Απλά Σ’ Ερωτεύομαι», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκέρκου και της AmirFilms αναδεικνύει την αύρα του τραγουδιού σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με εικόνες, κίνηση και εκρηκτικές στιγμές.

Η συνεργασία του Δημήτρη Δέση με τη Minos EMI, a Universal Music Company αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αποδεικνύοντας την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που έχει αποσπάσει από τη μουσική βιομηχανία.

Το «Έτσι απλά Σ’ Ερωτεύομαι» ξεχωρίζει ανάμεσα στα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού χάρη στην ενέργεια και της δυναμικότητά του, ενώ ο συνδυασμός των λαϊκών ηχοχρωμάτων με τα upbeat στοιχεία δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα.

«Πώς το κάνεις αυτό, με κοιτάς σε κοιτώ, κι έτσι απλά σ’ ερωτεύομαι…»

ΠΗΓΗ