Ένα video με ιδιαίτερη αισθητική, εντυπωσιακά ειδικά εφέ και πρωτοποριακό styling.

Ο Δημήτρης Ταταράκης και ο Vaggelis Mansaray παρουσιάζουν μέσα από ένα εντυπωσιακό video το νέο τραγούδι τους «Τι Κοιτάνε».

Ο Δημήτρης Ταταράκης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα και ο Vaggelis Mansaray, ένας από τους πιο hot newcomers, δίνουν την απάντηση στο «Τι Κοιτάνε» μέσα από ένα πρωτοποριακό single.

Το «Τι Κοιτάνε» είναι ένα τραγούδι – έκπληξη, με φρέσκο ήχο και ιδιαίτερους στίχους, με το οποίο ο Δημήτρης Ταταράκης και ο Vaggelis Mansaray, ένα δίδυμο – «φωτιά», σκοπεύουν να ξεσηκώσουν κάθε ακροατή.

Τη μουσική και τους στίχους του «Τι Κοιτάνε» έχουν γράψει ο Dj Paco, ο Dj Bobito και ο Antonis Rigas.

Εκρηκτικό, super δυναμικό και γεμάτο ενέργεια, το «Τι Κοιτάνε» συνοδεύεται από ένα εξίσου καινοτόμο music video σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα. Το video, με ιδιαίτερη αισθητική, εντυπωσιακά ειδικά εφέ και πρωτοποριακό styling, κάνει την έκπληξη όπως και το τραγούδι.

Το «Τι Κοιτάνε» δίνει συνέχει στη δισκογραφική πορεία του Δημήτρη Ταταράκη, ο οποίος κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς το reggaeton pop τραγούδι «Margarita» και το καλοκαιρινό «Βάρκιζα – Χαβάη»

Βάλτε την ένταση στο τέρμα, πατήστε «play» και θα δείτε «Τι Κοιτάνε» ο Δημήτρης Ταταράκης και ο Vaggelis Mansaray με το νέο τραγούδι τους.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ