Τα Mad Video Music Awards 2022 διακόπηκαν και ξεκίνησαν ξανά με μεγάλη καθυστέρηση μετά τη συμπλοκή των δύο trappers.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ανάμεσα στους trappers Light και SNIK κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022.

Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της act, οι δύο trappers ξεκίνησαν καυγά μπροστά από το σημείο όπου τραγουδούσε η τραγουδίστρια.

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τους δύο άντρες οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν ένας – ένας από τον χώρο του Tae Kwon Do.

Στο μεταξύ όμως, διακόπηκε η βραδιά των Mad Video Music Awards 2022 και τα βραβεία ξεκίνησαν με μεγάλη καθυστέρηση μετά από όλα όσα συνέβησαν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Light έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το τι αντιπροσωπεύει η trap σκηνή, αναφορικά με τη σύλληψη του Trannos για οπλοκατοχή, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Light

Ο Light αναφέρθηκε πρόσφατα στο είδος μουσικής που εκπροσωπεί αλλά και στην πρόσφατη σύλληψη του Trannos.

Ο γνωστός trapper ρωτήθηκε ακόμα θεωρεί ότι είναι πρότυπο για την νεολαία και έδωσε τη δική του εκδοχή.

«Άμα το παιδί ενδιαφέρεται να έρθει στη δισκογραφική, δεχόμαστε βιογραφικά και θα χαρούμε να τον εκπροσωπήσουμε. Υπάρχουν επίπεδα, ο καθένας το δικό του», σημείωσε ο Light.

Όσον αφορά στο περιστατικό με τη σύλληψη του Trannos για οπλοκατοχή, ο Light είπε:

«Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Τι θέλετε να σας πούμε; Αυτό είναι το ραπ. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά, Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Δε μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους και όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα, να λες δεν το περίμενα. Τι ακούς; Τι λέει αυτός στα τραγούδια του; Ως Light δεν φέρω κάποια ευθύνη να είμαι πρότυπο για τα παιδιά. Αν ο γονιός επιτρέπει στο 8χρονο, ή το 10χρονο παιδί του να ακούσει κάποια μουσική είναι δικό του θέμα».

ΠΗΓΗ