Μία δυναμική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα.

Ο Σταύρος Πηλιχός παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Διψασμένος», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Με την εξαιρετική χροιά του, ο ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία δυναμική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα, που κυκλοφορεί στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, με τον οποίο ο Σταύρος Πηλιχός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Την παραγωγή επιμελήθηκαν ο Νίκος Μερτζάνος και ο Teo Pousbouris.

Το «Διψασμένος» συνοδεύεται από ένα music video που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Μασούρας και το οποίο μας μεταφέρει την ερωτική ιστορία δύο ανδρών, πλαισιωμένη από χρώμα, φως και χορό.

Ο Σταύρος Πηλιχός έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice of Greece», όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Ασχολείται με τη μουσική από 6 ετών, οπότε και ξεκίνησε μουσικές σπουδές. Αν και σπούδασε Μοριακή Βιολογία και Γενετική, η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη.

Ο Σταύρος Πηλιχός συστήθηκε δισκογραφικά με το «Μπλε Βράδια» και, συνεχίζοντας με το «Διψασμένος» δείχνει πως ήρθε για να μείνει.

Το «Διψασμένος» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ