Δύο τελευταίες βραδιές για την παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά που ενθουσίασε.

Δυο ακόμη – και οριστικά τελευταίες – παραστάσεις θα πραγματοποιήσει ο Φοίβος Δεληβοριάς στο «Κύτταρο».

Η πρόσφατη παράταση και οι επιπλέον εμφανίσεις του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο δεν ήταν αρκετές και έγιναν και αυτές αμέσως sold out.

Γι΄ αυτό ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μπάντα του ανακοινώνουν με χαρά δύο ακόμη – και οριστικά τελευταίες εμφανίσεις – για μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς.

Διαφήμιση

Την Τετάρτη 26 Απριλίου και την Τετάρτη 3 Μαΐου, πάντα στο «Κύτταρο».

Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων του Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Κώστα Παντέλη και Yoel Soto και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού του δίσκου «Καλλιθέα», Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του ιστορικού rock club.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του υπόσχονται να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μία μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κώστας Παντέλης (κιθάρες), Yoel Soto (μπάσο), Χρήστος Λαϊνάς (κιθάρες, synth).

Μη χάσετε τις δύο τελευταίες βραδιές της παράστασης που ενθουσίασε, την Τετάρτη 26 Απριλίου και την Τετάρτη 3 Μαΐου στο «Κύτταρο».

Φοίβος Δεληβοριάς
Κύτταρο

Τετάρτη 26 Απριλίου
Τετάρτη 3 Μαΐου

Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210 8224134

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης: 22:30

Κρατήσεις
210 8224134 / 6977 641373 / [email protected]
Υποχρεωτική Προαγορά Εισιτηρίου

Προπώληση Εισιτηρίων
Viva.gr – Viva Spots

ΠΗΓΗ