«Τα Νούμερα» περνούν τη νύχτα στο κρατητήριο.

Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ένας αστυνομικός του 16ου Τμήματος, ο Ηλίας (Εισβολέας), συλλαμβάνει όλους τους ήρωές μας, με εντελώς παράλογες και αστήρικτες κατηγορίες.

Ενώ όλοι περνάνε τη νύχτα στο κρατητήριο, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) τους αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τον Ηλία.

Διαφήμιση

Στο μεταξύ, η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) καταζητείται από την Interpol, λόγω της ομοιότητάς της με μία διάσημη παραχαράκτρια έργων τέχνης.

O δε Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), για κάποιον ανεξήγητο -όπως πάντα- λόγo, παθαίνει μία εμμονή με τη ρωσική λογοτεχνία.

Όλα θα τα σώσει η «γυμνή» αλήθεια, που στην περίπτωσή μας ενσαρκώνει η ρεμπέτισσα του… Lonely Fans, Ιουλία Καραπατάκη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς), 45άρης τραγουδιστής – τραγουδοποιός, που οι μέρες της επιτυχίας του έχουν περάσει, έχει ένα επίμονο όνειρο: να αναστήσει το βαριετέ, να ξαναφέρει στη μόδα αυτό που πέτυχε κάποτε ο Αττίκ με τη «Μάντρα», σε πείσμα των καιρών και όσων επιτάσσουν οι νέες μουσικές μόδες.

Ο παλαιάς κοπής παραγωγός Σάκκαρης (Γιάννης Μπέζος) του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει και μάλιστα εκεί ακριβώς που βρισκόταν κάποτε η «Μάντρα».

Καταφέρνει και μαζεύει γύρω του ανορθόδοξη καλλιτεχνική ομάδα από διάφορα «νούμερα» του θεάματος: τον εμμονικό ηθοποιό – μίμο και άσο των μεταμφιέσεων Θανάση (Θανάσης Αλευράς), τον μισάνθρωπο stand up κωμικό Χάρη Γαμμάτο (Χάρης Χιώτης), τη νεαρή σερβιτόρα – τραγουδίστρια Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), τη φεμινίστρια χορεύτρια μπουρλέσκ Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) και τον βουβό μάγο Άλεξ (Aλέξανδρος Χωματιανός).

Λίγο πριν από την πραγμάτωση του σχεδίου, όμως, ο Σάκκαρης πεθαίνει απροσδόκητα και την επιχείρηση αναλαμβάνει ο γιος του Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), σπουδαγμένος στο Λονδίνο, ταγμένος στο να βγαίνουν τα οικονομικά «νούμερα» και απολύτως εχθρικός σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό όραμα.

Ο Φοίβος, παρά τα εμπόδια, εξασφαλίζει τη συμμετοχή διάσημων γκεστ από τον μουσικό χώρο, που όμως ο καθένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες. Ποια «νούμερα», τελικά, θα υπερισχύσουν; Ο Φοίβος, το όραμά του, η ομάδα και οι καλεσμένοι του ή ο Τζόναθαν και οι new age επιχειρηματικές εμμονές του;

Σε όλα αυτά καταλυτικό ρόλο παίζουν η δυναμική stage manager της «Μάντρας» Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου), ο λαϊκός, θυμόσοφος τεχνικός Παντελής (Θανάσης Δόβρης), η πρώην γυναίκα του Φοίβου Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη), η 10χρονη κόρη του (Έβελυν Λύτρα), καθώς και δυο ημίτρελοι μπαρμπέρηδες που έχουν κουρείο ακριβώς δίπλα στη «Μάντρα» (Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα).

Νέμεσις, αλλά και απροσδόκητος σύμμαχος του Φοίβου ο Μενέλαος (Γιάννης Σαρακατσάνης), νυν σύντροφος της γυναίκας του και δικηγόρος – συγγραφέας – μπλόγκερ – δημιουργός απλικέισιον – ινφλουένσερ – εφευρέτης – σεφ και γενικώς εκνευριστικός και «τέλειος».

ΠΗΓΗ