Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζουν «Μαζί» και το καλοκαίρι.

Ήταν και είναι η συνεργασία της χρονιάς. Μετά από τα επαναλαμβανόμενα sold out στη μουσική σκηνή «VOX» στην Αθήνα, το πολύ επιτυχημένο «Μαζί» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συνεχίζει με μία μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες σε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια κέρδισε τις καρδιές όλων μας.

Διαφήμιση

Όσοι το είδαν ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε – και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να το ξαναζήσουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, σίγουρα θα θέλουν να το δουν.

Οι δύο πρώτες συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το καλοκαίρι είναι γεγονός: Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα στην Αθήνα.

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε τέσσερις μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και τη συνέχειά του.

Μαζί τους μία ομάδα από επτά εξαιρετικούς μουσικούς: Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο, λαύτα, μαντολίνο), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Στασινός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Στέλιος Φραγκούς (πιάνο, πλήκτρα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας.

Πληροφορίες

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από το viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων
– Μέχρι 22 Μαρτίου ειδική τιμή προπώλησης εισιτηρίων 14 €.
– Από 23 Μαρτίου προπώληση 16€ και τιμή εισόδου την ημέρα της συναυλίας 18 €.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, Βασίλης Νησσόπουλος

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας – Γιάννης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Πετρόλιας
Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Βενετάκη

ΠΗΓΗ