Τη σκηνοθεσία του video clip έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας.

Ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζει και με εικόνα τη νέα μεγάλη επιτυχία «Αν» μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που συγκλονίζει.

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES υπογράφει σκηνοθετικά το μουσικό βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε ως άγγελο που έχει παγιδευτεί από την αγάπη.

Το «Αν» είναι μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα σε μουσική και στίχους των Arcade.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αν» αγαπήθηκε από το κοινό και βρίσκεται σταθερά στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, καταγράφοντας ανοδική πορεία.

Το «Αν» συνεχίζεται το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι MEΛΙSSES και αποτελεί το τρίτο προσωπικό τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, μετά το «Δεν Έχω Ιδέα» και το «Ένα Λεπτό» με τον Δημήτρη Μπάση.

Και τα δύο αυτά τραγούδια κυριάρχησαν στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων επί σειρά εβδομάδων και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube.

Το μουσικό βίντεο για το «Αν» κυκλοφορεί παράλληλα με την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «X Factor» στο Mega, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, με τον Χρήστο Μάστορα να επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του talent show.

Την ίδια στιγμή, οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν τις sold out εμφανίσεις τους στο «Box Athens», το οποίο έχει αναδειχθεί, για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο απόλυτος live clubbing προορισμός στην Αθήνα.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με τίτλο «Αν» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ