Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Cabaret».

Ο Νίκος Απέργης επέστρεψε στη σκηνή του «Cabaret» έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και εκτόξευσαν στα ύψη τη διασκέδαση με το εκρηκτικό πρόγραμμά τους.

Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού ερμήνευσαν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή του «Cabaret» το νέο ντουέτο τους με τίτλο «Πόσο Πόσο», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Panik Platinum και έχει ήδη εμφανιστεί στις μουσικές τάσεις του YouTube για την Ελλάδα.

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές και ραδιοφωνικές επιτυχίες παρέσυρε το κοινό με τα τραγούδια του και χάρισε για άλλη μια φορά ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Η Μαλού πιο έτοιμη από ποτέ, ήρθε να μας παρασύρει με τις τεράστιες επιτυχίες της, αλλά και την ανεπανάληπτη σκηνική της παρουσία, με ένα πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.

Ο Άρις Πετράκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του και τη σκηνικό παρουσία του.

Ο Mc Daddy, ο trapper με ξεχωριστό στιλ μουσικής, ξεσήκωσε το κοινό με το «Νησί». Στο πρόγραμμα συμμετέχει η Markirra.

Κάθε Σάββατο από τις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο με τον Νίκο Απέργη και τη Μαλού στο «Cabaret» (Λεωφόρος Κηφισίας 10 – 12, Αγορά Center).

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ