Πάνω από 20.000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνίστησαν σε μία από τις μεγαλειώδεις και εντυπωσιακές συναυλίες που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια και χάρισαν στο κοινό ανεπανάληπτες στιγμές.

Το Καυταντζόγλειο Στάδιο κατακλύστηκε από περισσότερους από 20.000 θεατές το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουνίου, σε μία sold out συναυλία υψηλών προδιαγραφών και μοναδικής αισθητικής, που έγραψε ιστορία στα μουσικά χρονικά της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρέσυρε το κοινό με τις κορυφαίες επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αστείρευτη ενέργειά του, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του «Ελεύθερος Tour».

Η Ελένη Φουρέιρα, η εκρηκτική performer με τα διαδοχικά hits, ξεσήκωσε τους πάντες με το άρτιο και εντυπωσιακό της show, με δικές της επιτυχίες αλλά και ξένα τραγούδια.

Τον δικό τους παλμό στη μαγική βραδιά έβαλαν δύο special guests από την ελληνική rap/ trap σκηνή, ο super επιτυχημένος Light και ο hot hitmaker Rack, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει συνεργαστεί αντίστοιχα στα τραγούδια «Ηλιοβασίλεμα» και «Τελικά».

Το warm up της συναυλίας έκαναν οι Kings με τη Μαριλένα Animado.

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ολοκληρώνουν στις 24 και 25 Ιουνίου τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Teatro Athens».

Εκτός από τη συνεργασία τους στη σκηνή, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι «Μόνο Εσύ Κι Εγώ» στο νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «22».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα έχει επίσης στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία του στην Πάτρα στο Στάδιο Παναχαϊκής στις 20 Ιουνίου, που είναι sold-out και στη συναυλία του στη Λάρισα στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 26 Ιουνίου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ