Η Καίτη Γαρμπή περνά στην αντεπίθεση.

Η Καίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Σημειώνεται ότι μετά την αποχώρηση του συζύγου της Διονύση Σχοινά από το «Κέντρο Αθηνών», στο οποίο θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η επιχείρηση έστειλε εξώδικο τόσο στον τραγουδιστή όσο και στην Καίτη Γαρμπή.

Το εξώδικο που έλαβε το ζευγάρι, ανέφερε ότι ο Διονύσης Σχοινάς έλαβε προκαταβολή 40.000 ευρώ και η Καίτη Γαρμπή 20.000 ευρώ από το ίδιο νυχτερινό κέντρο, σε πρότερο χρόνο για εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίες δεν έγιναν λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Η επιχείρηση κατηγόρησε το ζευγάρι ότι δεν έχει επιστρέψει τα χρήματα. Με τη σειρά του ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή επέμενε ότι οι δύο τραγουδιστές δεν είχαν λάβει καμία προκαταβολή από το νυχτερινό κέντρο.

Πλέον και η Καίτη Γαρμπή απαντά με εξώδικο στο «Κέντρο Αθηνών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, το εξώδικο έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το «Κέντρο Αθηνών» εξήγησε πρόσφατα ότι η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου δεν μπορεί να παρακάμψει.

Άλλωστε, όπως είπε, ο Διονύσης Σχοινάς έσπασε τους όρους του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega, αν δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, οι δύο πλευρές σκοπεύουν να οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για την επίλυση των διαφορών τους.

ΠΗΓΗ