Ένα ξεχωριστό λαϊκό τραγούδι που έλκει την καταγωγή του από την πλούσια παράδοση του είδους.

Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Γιώργος Πλατής επανέρχεται παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όποιος Ζήτησε Συγνώμη» σε ερμηνεία του ίδιου και της σημαντικής ερμηνεύτριας Ζωής Παπαδοπούλου.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Πλατής και τους στίχους ο καταξιωμένος στιχουργός Δημήτρης Λέντζος.

Το τραγούδι «Όποιος Ζήτησε Συγνώμη» αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου άλμπουμ του τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς.

Το «Όποιος Ζήτησε Συγνώμη» είναι ένα ξεχωριστό λαϊκό τραγούδι που έλκει την καταγωγή του, τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, από την πλούσια παράδοση του είδους.

Ο χαρακτηριστικός λόγος του Δημήτρη Λέντζου διαυγής και απέριττος μας χαρίζει ένα ακόμα δείγμα της εκφραστικής δύναμης του στιχουργού.

«Όποιος ζήτησε συγνώμη βρίσκει δρόμο κι οδηγό κι όποιος δεν αλλάζει γνώμη μεγαλώνει το εγώ»

Ο Γιώργος Πλατής συνθέτει με έμπνευση και με κάθε νέο τραγούδι του προσθέτει ακόμα μια σημαντική ψηφίδα στο δημιουργικό του πορτραίτο, έχοντας εδώ την τύχη να συνεργάζεται με τη Ζωή Παπαδοπούλου που αναδεικνύει με την ερμηνεία της κάθε συναισθηματική πτυχή του τραγουδιού.

Το τραγούδι «Όποιος Ζήτησε Συγνώμη» συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του ταλαντούχου σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρου.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΠΗΓΗ