Ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι με αισιόδοξη διάθεση κυκλοφορεί ο Ηλίας Καμπακάκης.

Ο Ηλίας Καμπακάκης επιστρέφει δυνατά με λόγια καρδιάς, άκρως καλοκαιρινή και reggae διάθεση και με airband ήχους στο νέο single του «Μια Νύχτα Μαζί σου».

Μετά το «Βροχή», μία επιτυχία που μας παρουσίασε στην αρχή της χρονιάς και ήταν ένα από τα δυνατά hits με πολλές ραδιοφωνικές μεταδόσεις, ο Ηλίας Καμπακάκης δίνει για ακόμα μία φορά τον δικό του ρυθμό.

Σε μουσική, αυτή τη φορά του Mάριου Ψιμόπουλου ο οποίος υπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση και στίχους πάντα της Ελένης Γιαννατσούλια, το νέο τραγούδι του Ηλία Καμπακάκη είναι εδώ για να μας βάλει στο καλοκαιρινό mood που όλοι αγαπάμε.

Διαφήμιση

Ο ακαταμάχητος ρυθμός και οι αισιόδοξοι στίχοι του «Μια Νύχτα Μαζί Σου» αναδεικνύουν την ευελιξία του Ηλία Καμπακάκη, ο οποίος γοητεύει τους ακροατές με το χαρακτηριστικό ύφος του για άλλη μία φορά.

Το «Μια Νύχτα Μαζί Σου» αποκτά εικόνα με ένα άκρως καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου που ταιριάζει απόλυτα με τη reggae διάθεση και τους airband ήχους του τραγουδιού.

Ο αγαπημένος και ιδιαίτερος καλλιτέχνης Ηλίας Καμπακάκης, που έχει ταυτιστεί με τα πιο επιτυχημένα και παρεϊστικα live, με το «Μια Νύχτα Μαζί Σου» θα προσθέσει στις εμφανίσεις του ένα ακόμη τραγούδι που σίγουρα θα τραγουδάμε όλοι μαζί αγκαλιά.

«Μια νύχτα μαζί σου σαν έργο σινεμά / Ανάβει το σώμα στα φώτα τα χλωμά / Μια νύχτα μαζί σου θα είναι η αρχή / Θα καίει στο σώμα το κάθε μας φιλί»

Το «Μια Νύχτα Μαζί Σου» προετοιμάζει το έδαφος για το πολυαναμενόμενο νέο διπλό άλμπουμ του Ηλία Καμπακάκη που σίγουρα θα τραγουδάμε όλοι δυνατά.

Το νέο single «Μια Νύχτα Μαζί Σου» του Ηλία Καμπακάκη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ