Η Άλεξ Μαντή τραγουδά με πάθος και ένταση για «Το Αντίθετο».

Η Άλεξ Μαντή τραγουδά για «Το Αντίθετο» στο νέο τραγούδι της, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με ένα εντυπωσιακό music video.

«Το Αντίθετο» είναι ένα δυνατό ethnic τσιφτετέλι με άκρως χορευτική διάθεση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Άλεξ Μαντή συνεργάζεται για πρώτη φορά με έναν από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς, τον Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του single «Το Αντίθετο».

Διαφήμιση

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video για το «Το Αντίθετο» σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Η Άλεξ Μαντή κεντρίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις μέσα τις δυναμικές εικόνες, ενώ οι γρήγορες εναλλαγές πλάνων και καταφέρνουν να αποτυπώσουν την ενέργεια και την εκρηκτικότητα του τραγουδιού.

Η δυναμική προσωπικότητα της Άλεξ Μαντή βρίσκει έκφραση σε ένα ανατρεπτικό single γεμάτο ρυθμό και ένταση και τραγουδά με πάθος για «Το Αντίθετο».

«Η φωτιά και το νερό για πες μου πώς ταιριάζουνε / Όλοι ξέρουν ότι μόνο αν γίνουν στάχτη, μοιάζουνε / Η ανατολή κι η δύση ζουν μαζί για μια στιγμή / Τις υπόλοιπες μαλώνουν για το ποιος επικρατεί»

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Άλεξ Μαντή συνεχίζει τις εμφανίσεις της δίπλα στην Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο, στο «Mamounia Live» της Θεσσαλονίκης.

Το νέο single «Το Αντίθετο» της Alex Mandi κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ