Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο «Hotel Ερμού» στις 16 Δεκεμβρίου.

Η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική μπάντα της μας κλείνουν ραντεβού για έβδομη χρονιά στο «Hotel Ερμού», το hot spot που δημιούργησαν και καθιέρωσαν, αλλάζοντας τα δεδομένα και γράφοντας ξανά ιστορία.

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση βάζει ξανά το ξεχωριστό μουσικό της στίγμα στην Αθήνα, μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και την πολύμηνη καλοκαιρινή περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1 θα γίνουν τρία extra shows.

Η Άννα Βίσση θα συνεπάρει το κοινό σε μουσικά μονοπάτια αλλιώτικα από τα άλλα τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το εκρηκτικό πάθος της.

Κάθε βραδιά στο «Hotel Ερμού» είναι μία διαφορετική εμπειρία με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της πολυετούς καριέρας της Άννας Βίσση, μεταξύ των οποίων το επιτυχημένο single «Αίμα» και το ολοκαινούργιο hit «Gazoza» που κυκλοφορεί από την Panik Gold,

Η Άννα Βίσση και οι εξαιρετικοί μουσικοί και τραγουδιστές της γίνονται ένα με τον κόσμο στο «Hotel Ερμού», σε ένα πρόγραμμα που απογειώνει τις αισθήσεις.

Ως guest θα εμφανίζεται η Daphne Lawrence, ενώ συμμετέχουν επίσης ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Παίζουν οι μουσικοί: Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κολοκοτρώνης (μπουζούκι), Χρήστος Κυριαζής (γκάιντα, σαξόφωνο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Νίκος Παγώνης (τύμπανα), Carlos E. Perez (κιθάρες), Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, μαέστρος) και Τάκης Φοίτος (μπάσο),

Τεχνική Ομάδα
Γιάννης Μπαξεβάνης – Επιμέλεια Ήχου
Μενέλαος Ορφανός – Lighting Designer-Programmer
Αργύρης Λιανός – Ηχολήπτης Stage
Nικόλας Πηλιούρης – Stage Manager

ΠΗΓΗ