Ένα ethnic pop τραγούδι που ανεβάζει τη διάθεση από την Άννα Πανταζοπούλου.

Η Άννα Πανταζοπούλου, η οποία έχει ξεχωρίσει για την φωνή της και το ταλέντο της, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Records.

Αυτή η συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες για την Άννα Πανταζοπούλου, μία από τις πλέον ταλαντούχες και τάχιστα ανερχόμενες τραγουδίστριες, καθώς επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Αγκαλιά Σου».

Το «Αγκαλιά Σου» είναι ένα ethnic pop τραγούδι που ξεχωρίζει για τη μουσική του και τους στίχους του που υπογράφουν οι Arcade.

Διαφήμιση

Η μελωδία του είναι εθιστική και ανεβάζει τη διάθεση, ενώ οι στίχοι του αφηγούνται μία ιστορία αγάπης που κατακλύζει την καρδιά του ακροατή.

Το ατμοσφαιρικό video clip για το single «Αγκαλιά Σου», το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λογοθέτης, προσφέρει μία μοναδική εικόνα που μας μεταφέρει σε μια καλοκαιρινή στιγμή.

Η εικόνα αναδεικνύει την ερμηνεία της Άννας Πανταζοπούλου και το σκηνικό του τραγουδιού σε μία παραλία.

Η Άννα Πανταζοπούλου έχει ήδη αποδείξει το ταλέντο της με επιτυχημένες live εμφανίσεις και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον με την ξεχωριστή φωνή της.

Με την κυκλοφορία του «Αγκαλιά Σου», η Άννα Πανταζοπούλου είναι έτοιμη να κατακτήσει το κοινό και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να την ακολουθήσουμε σε αυτή τη μουσική περιπέτεια.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ