Η συνεργασία της Άσπας και του Mad Clip ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2021.

Η Άσπα και ο Mad Clip πρωταγωνιστούν σε ένα τραγούδι μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

Ο Mad Clip, ο hardest working man της ελληνικής rap / trap σκηνής, αναδείχθηκε σε μία από τις ηγετικής φυσιογνωμίες στο είδος του, μετρώντας αλλεπάλληλες επιτυχίες που απέσπασαν δεκάδες εκατομμύρια views και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και του χάρισαν πολυάριθμους θαυμαστές.

Η Άσπα, ακολουθεί τα επιτυχημένα βήματά του και έχει ταρακουνήσει τη μουσική σκηνή από την πρώτη μόλις εμφάνισή της στη δισκογραφία, κάνοντας σίγουρα υπερήφανο τον εκλιπόντα αδελφό της.

Το ντεμπούτο της Άσπας με το single «Στάχτη» έχει καταφέρει μέσα σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του να συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στα ραδιόφωνα, έχοντας ανέβει στο Top 15 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το καλοκαίρι του 2021, ο δημοφιλής Mad Clip και η πολλά υποσχόμενη Άσπα μπήκαν για πρώτη φορά μαζί στο στούντιο και ηχογράφησαν ένα τραγούδι, με τον «Super Trapper» να δίνει μία πρόγευση στους θαυμαστές του μέσω του Instagram από τη συνεργασία του με την αδελφή του, η οποία δεν είχε κάνει ακόμη την είσοδό της στη δισκογραφία.

Ένα χρόνο αργότερα, το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί και έχει τον τίτλο «Oh No» κυκλοφορεί επίσημα ως ένας φόρος – τιμής στον Mad Clip.

Η Άσπα δηλώνει: «Το “Oh No” είναι ένα τραγούδι πολύ σημαντικό για εμένα αφού είναι σε συνεργασία με τον αδερφό μου! Θυμάμαι που το ηχογραφήσαμε πέρυσι και ανυπομονούσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας από την πρώτη στιγμή! Για σένα αδερφέ μου… “Πάμε να τους πάρουμε όλα”, όπως έλεγες και εσύ».

Το «Oh No» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα music video, σε σκηνοθεσία του Alex Kayne και μοντάζ της Bodega Visuals, που συνδυάζει σκηνές της Άσπας και πλάνα του Mad Clip από παλαιότερες κυκλοφορίες του.

Η μουσική και οι στίχοι του «Oh No» ανήκουν στον Γιώργο Καλογεράκο και στον Mad Clip, ενώ την παραγωγή και ενορχήστρωση υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος.

Η συνεργασία της Άσπας και του Mad Clip στο «Oh No» κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI / Universal.

ΠΗΓΗ