Η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσει μία ακόμα μοναδική «Νύχτα στον Ρυθμό» με την υπέροχη αύρα της και τη βελούδινη φωνή της.

Η Έλενα Παπαρίζου σε μία ξεχωριστή «Νύχτα στον Ρυθμό» την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Για την 45η «Νύχτα στον Ρυθμό», η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός και dj Ράνια Κωστάκη θα υποδεχτεί για δεύτερη φορά τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου, για να μας χαρίσουν μία νύχτα «φωτιά».

Η «Number One» τραγουδίστρια της καρδιάς μας, Έλενα Παπαρίζου, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας, μετά την πρώτη της εμφάνιση στη «Νύχτα στον Ρυθμό» πριν από ακριβώς τρία χρόνια, τον Απρίλιο του 2018.

Με την υπέροχη αύρα της, αλλά και τη βελούδινη φωνή της, η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσει μία ακόμα μοναδική νύχτα, παρέα με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Ράνια Κωστάκη.

Η Έλενα Παπαρίζου, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια, έχει κερδίσει δεκάδες μουσικά βραβεία και διαγωνισμούς, εκατομμύρια views στο YouTube, αλλά και μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας.

Συντονιστείτε την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για να απολαύσετε τη συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στη Ράνια Κωστάκη.

Στις 21:30, συντονιστείτε  στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσετε μοναδικά και αξέχαστα τραγούδια μέσα από τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Έλενας Παπαρίζου.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επανένωσαν τους Antique και κυκλοφόρησαν το πρώτο τραγούδι τους μετά από 19 χρόνια, διασκευάζοντας το «Τι Τι», με αφορμή μία σειρά από συναυλίες που θα δώσουν στη Σουηδία το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ