Νέο τραγούδι από την Αναστασία.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, επιστρέφει με ολοκαίνουργια επιτυχία με τίτλο «Μυστικό».

Το πιο hot πρόσωπο της χρονιάς, μετά τη σαρωτική επιτυχία των τραγουδιών της «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο», ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει με το «Μυστικό» της.

Το νέο single της Αναστασίας έχει ήδη αγαπηθεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του μέσα από το TikTok.

Το απόσπασμα του τραγουδιού που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα μετράει ήδη πάνω από 1.300 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 5 εκατομμύρια συνολικές προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Μυστικό» υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στις δύο προηγούμενες επιτυχίες της Αναστασίας, το «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο».

@imanastasia_official

Δεν αντεχα να μην σας αποκαλυψω εστω και λιγο απο το ΜΥΣΤΙΚΟ μου..❤️ #fyp #fy

♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Dimitra

Το «Μυστικό» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Το νέο τραγούδι της Αναστασίας πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζουν τη μεγάλη επιτυχία τους τα δύο πρώτα singles της Αναστασίας, με το «Αμαρτίες» να έχει γίνει τέσσερις φορές πλατινένιο και το «Λίγο Λίγο» δύο φορές πλατινένιο.

Παράλληλα, η Αναστασία θα εμφανίζεται από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός».



ΠΗΓΗ