Η Ανδρομάχη κάνει την έκπληξη με ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει.

Η Ανδρομάχη μας χαρίζει ακόμα μία μαγική μουσική στιγμή, μέσα από το νέο τραγούδι με τίτλο «Παραπονάκι Μου».

Παρουσιάζοντας ένα τραγούδι σε διαφορετικό ύφος από τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, η ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της ένα χασάπικο.

Τη μουσική και τους στίχους του «Παραπονάκι Μου» έχει γράψει ο Λευτέρης Κιντάτος.

Διαφήμιση

Η Ανδρομάχη αποδεικνύει με το «Παραπονάκι Μου» ότι είναι μία από τις πιο ανερχόμενες και αξιόλογες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής και μας δείχνει για άλλη μία φορά την καλλιτεχνική ποικιλία της και το πάθος που βάζει σε κάθε τραγούδι που επιλέγει.

Το «Παραπονάκι Μου», το οποίο έχει γίνει viral στα social media πριν καν κυκλοφορήσει, συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video.

Η Ανδρομάχη ξετυλίγει στις οθόνες μία ιστορία αγάπης με άρωμα από τον παλιό και αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο και φόντο μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές της Αθήνας.

Η σκηνοθεσία του video clip, με την υπογραφή του Tasos Xiarcho, αναδεικνύει την αισθητική του τραγουδιού και δημιουργεί μία μαγευτική ατμόσφαιρα.

Το «Παραπονάκι Μου» ακολουθεί για την Ανρομάχη το «Πες Της», ένα τραγούδι με μοντέρνα και ethnic στοιχεία, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Αυτή την περίοδο η Ανδρομάχη συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις προσωπικές live εμφανίσεις της που γίνονται πάντα sold out.

Παράλληλα, η Ανδρομάχη θα βρίσκεται και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στη μεγάλη περιοδεία του «Elpida Tour», η οποία ξεκινά στις 23 Ιουνίου από τη Λάρνακα και περιλαμβάνει σταθμούς σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα.

Το «Παραπονάκι Μου» της Ανδρομάχης κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ