Το τελευταίο διάστημα το «Μου Έλειψες» έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού στο TikTok.

Η Αποστολία Ζώη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum φέρνοντας στο σήμερα μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της, το «Μου Έλειψες».

Το «Μου Έλειψες» συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Από Δω Και Πέρα» της Αποστολίας Ζώη που κυκλοφόρησε το 2005.

Έγινε αμέσως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς, αλλά και ένα από τα τραγούδια της Αποστολίας Ζωή που αγαπιούνται και ακούγονται δυνατά ακόμα και σήμερα.

Διαφήμιση

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού και στο TikTok, όπου έχει γίνει viral με χιλιάδες videos και αναρτήσεις.

Η μουσική του έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Γιάννη Λιόντο.

Με τη μοναδική φωνή της και το χαρακτηριστικό της πάθος, η Αποστολία Ζώη μας «μαγεύει» ξανά με το «Μου Έλειψες», μέσα από μία φρέσκια και εξίσου συναισθηματική εκδοχή, σε ενορχήστρωση που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

«Μου έλειψες και πήρα να στο πω / Δεν έπαψα ποτέ, ποτέ να σ’ αγαπώ / Μου έλειψες και θέλω να το ξέρεις / Δεν έπαψες ποτέ ποτέ να μ’ ενδιαφέρεις», τραγουδά ξανά η Αποστολία Ζώη.

Η επανεκτέλεση του «Μου Έλειψες» από την Αποστολία Ζώη συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο lyric video και κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ