Περισσότεροι από 10.000 θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου, στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε θριαμβευτικό φινάλε στη δική του «ΜΑΖΩΞΗ».

Την προηγούμενη ημέρα η διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo υποδέχθηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον τίμησε για την πρωτοβουλία του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υπογραμμίζοντας την πολυεπίπεδη συμβολή του στην ανάδειξη του μοναδικού αυτού οργάνου.

Περισσότεροι από 10.000 κοινού κατέκλυσαν από νωρίς την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου το Τόξο της ΧΑΝΘ, στη ΔΕΘ και βίωσαν μία μαγική μουσική εμπειρία, αποθεώνοντας τον αγαπημένο ερμηνευτή, τραγουδώντας ασταμάτητα και χορεύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του, ο Γιώργος Μαζωνάκης απογείωσε και τη Θεσσαλονίκη, πόλη από την οποία ξεκίνησαν και έκαναν φινάλε οι καλοκαιρινές συναυλίες του ανά την Ελλάδα που είχαν τον τίτλο «ΜΑΖΩΞΗ» και ήταν sold out σε κάθε πόλη.

Η περιοδεία συνοδευόταν από μία ΜΑΖΩΞΗ Μουσικής, Ανθρωπιάς & Αγάπης του Γιώργου Μαζωνάκη με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Και στο φινάλε της περιοδείας «ΜΑΖΩΞΗ» ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε στο πλευρό του τoν Φώτη Παπαζήση, την Τάτα και τον Francis «Ofili» Adetokunbo, τον πέμπτο αδερφό της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο, με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι, όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap.

Μαζί του ήταν επίσης μία 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών και εξειδικευμένων τεχνικών

Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών συναυλιών του, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην Αθήνα για την πρεμιέρα του πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, «η Αθήνα τη Νύχτα», που συνεχίζεται στο «Κέντρο Αθηνών».

Η «Αθήνα τη Νύχτα» θα φωτίζεται και φέτος στο «Κέντρο Αθηνών» από τον Γιώργος Μαζωνάκη, ο οποίος θα έχει μαζί του τον Διονύση Σχοινά. Το καλλιτεχνικό σχήμα συμπληρώνουν ο Francis «Ofili» Adetokunbo, ο Φώτης Παπαζήσης και η Τάτα.

Από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι ξανά το «Κέντρο Αθηνών».

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ