«Κόντρα η ζωή, όπως κι εγώ».

Η Γεωργία Νταγάκη παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κόντρα».

Ένα τραγούδι που συνεπαίρνει με το πάθος της ερμηνείας της Γεωργίας Νταγάκη, τον γεμάτο ένταση ρυθμό του και τον ήχο της λύρας που εντάσσεται περίτεχνα και μαγεύει.

Ένα τραγούδι με ένταση και έντονο ρυθμό σε σύνθεση του Γιώργου Κονή και στίχους που μιλάνε για κύκλους που κλείνουν, για σχέσεις που τελειώνουν με τη σπουδαία πένα του Νίκου Μωραϊτη.

Το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη μιλάει και πάει κόντρα σε όλα.

«Kλείνω όλους τους κύκλους μου, που με ‘κλείσαν πολύ / Σβήνω όλους του μύθους μου, που με σβήσαν κι αυτοί / Κι ό,τι είμαι, είμαι / Κι ό,τι θέλω, θέλω / Θέλω λίγα υπάρχοντα, και πολλά υπαρκτά»

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Φώτης Σιώτας, ενώ τη διεύθυνση της παραγωγής ανέλαβε ο Νίκος Μακράκης.

Το «Κόντρα» συνοδεύεται από ένα video clip που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Περικλή Μαθιέλλη και την επιμέλεια Μιχάλη Παπαευθυμίου.

Έχοντας τον δικό της προσωπικό ήχο, η Γεωργία Νταγάκη πηγαίνει «Κόντρα» και συνδυάζει την κρητική λύρα, που κινείται με έναν πρωτότυπο τρόπο, σε ένα τραγούδι εκτός παράδοσης.

Η Γεωργία Νταγάκη πειραματίζεται συνεχώς, μελετώντας ήχους, τραγούδια και μελωδίες από την παραδοσιακή μουσική ως τη rock, διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό μουσικό αποτύπωμα, τόσο ως μουσικός όσο και ως ερμηνεύτρια.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία της που σηματοδότησε αυτή την προσωπική αναζήτηση ενός άλλου ήχου πέρα από τα καθιερωμένα, ήταν η συνεργασία της με τον θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 25 πόλεις του εξωτερικού.

Το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη με τίτλο «Κόντρα» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ