Η Γιάννα Βασιλείου υμνεί την ανεξαρτησία μέσα στον έρωτα.

Η Γιάννα Βασιλείου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Θέλει ο Έρωτας Αέρα».

Με συνειδητοποιημένο ήχο, η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει με ένα κομμάτι γεμάτο ρυθμό και συναίσθημα, προάγγελο του δίσκου που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Χαρισματική και ταλαντούχα, με ζεστή και καθαρή χροιά, ξεδιπλώνεται για ακόμη μία φορά, υμνώντας την ανεξαρτησία μέσα στον έρωτα, μέσα από τη δυναμική της ερμηνεία και τη γνώριμη πια ενορχηστρωτική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τα τραγούδια της.

“Άιντε τράβα παραπέρα / Άιντε κάνε παρακεί / Θέλει ο έρωτας αέρα / Τράβα πέρα δεν τον βάζω φυλακή”

Η Γιάννα Βασιλείου εγκαινιάζει με το «Θέλει ο Έρωτας Αέρα» τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μπαλογιάννη και την Ελένης Φωτάκη, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα της μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού της.

Το «Θέλει ο Έρωτας Αέρα» συνοδεύεται από ένα music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, στο οποίο εμφανίζεται η Γιάννα Βασιλείου με την συμμετοχή 15 ηθοποιών.

Νωρίτερα φέτος, η Γιάννα Βασιλείου κυκλοφόρησε μία μελωδική και συγκινητική διασκευή του «Μαύρο Κυπαρίσσι», ένα τραγούδι σε μουσική του Ara Dinkjian και σε στίχους του Μιχάλη Γκανά, που ερμήνευσε πρώτη η Ελευθερία Αρβανιτάκη το 1994.

Το νέο τραγούδι της Γιάννα Βασιλείου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ