Βλέποντας την ιστορία μέσα στα χρόνια να επαναλαμβάνεται, το «Μαύρο Κυπαρίσσι», δυστυχώς, παραμένει επίκαιρο.

Η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει δισκογραφικά με μία μελωδική και συγκινητική διασκευή.

Η χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια και μουσικός παρουσιάζει το «Μαύρο Κυπαρίσσι», ένα τραγούδι σε μουσική του Ara Dinkjian και σε στίχους του Μιχάλη Γκανά, που ερμήνευσε πρώτη η Ελευθερία Αρβανιτάκη το 1994.

Η Γιάννα Βασιλείου με την επιλογή της καταθέτει το δικό της σχόλιο για την σκληρή εποχή μας και την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν ιδίως οι γυναίκες, στην πρωτοφανή αυτή συγκυρία, όπου, μετά από τα σκοτάδια χρόνων, πλέον οι ιστορίες πρέπει φτάνουν στο φως.

Βλέποντας την ιστορία μέσα στα χρόνια να επαναλαμβάνεται, το «Μαύρο Κυπαρίσσι», μετρώντας 28 χρόνια, δυστυχώς, παραμένει επίκαιρο.

Η ευαίσθητη αυτή διασκευή ετοιμάστηκε με αγάπη στο στούντιο του Alex Simon Papaconstantinou ο οποίος υπογράφει την μουσική παραγωγή και ενορχήστρωση.

Στο άρτιο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα προσθέτει τα μοναδικά του ηχοχρώματα και τις δικές του πινελιές και ο σταθερός συνεργάτης της Γιάννας Βασιλείου, ο ταλαντούχος Θωμάς Κωνσταντίνου.

Το «Μαύρο Κυπαρίσσι», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο επιβλητικό και εντυπωσιακό φράγμα της λίμνης Μαραθώνα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ακούστε το συγκινητικό «Μαύρο Κυπαρίσσι» να παίρνει νέα μορφή μέσα από την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της Γιάννας Βασιλείου.

ΠΗΓΗ