Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει σε ένα live album τα θρυλικά τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή της το θρυλικό τραγούδι «Τι Έχει Και Κλαίει Το Παιδί».

Με αυτόν τρόπο η Γιώτα Νέγκα δίνει στο κοινό μία πρώτη γεύση από το επικείμενο live album με τίτλο «Τραγουδώντας την Ευτυχία» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen στις 6 Μαΐου.

Με την εξαιρετική χροιά της, η χαρισματική ερμηνεύτρια φέρνει στο σήμερα ένα από τα διαχρονικά στιχουργικά αριστουργήματα που έγραψε η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και το οποίο έντυσε με τη μουσική του ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Το «Τι Έχει Και Κλαίει Το Παιδί» είναι ένα τραγούδι με μακρά ιστορία, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχουν ερμηνεύσει η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης,

Αυτή η νέα εκτέλεση ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας που έκανε η Γιώτα Νέγκα το καλοκαίρι του 2021 με τίτλο «Τραγουδώντας Την Ευτυχία».

Σε αυτήν την εξαιρετική μουσική παράσταση, η Γιώτα Νέγκα  μοιράστηκε με το κοινό μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μέσα από ένα πρωτότυπο concept που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου είναι η στιχουργός που έχουν αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων, που αγάπησαν τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της.

Είναι στιχουργός που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε σε ένα live album μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μίας αυθεντικά λαϊκής φωνής.

ΠΗΓΗ