Η Γιώτα Νέγκα δίνει το δικό της χρώμα στο διαχρονικό τραγούδι.

Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία του διαχρονικού τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ντύνοντας με την υπέροχη φωνή της τους τίτλους αρχής της ομώνυμης σειράς του Alpha.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» παρουσιάζεται σε νέα ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκε ο Νίκος Κατσίκης, σολίστ του μπουζουκιού και δεξιοτέχνης μουσικός, στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο γεμάτο με το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου.

Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται να ερμηνεύει το κομμάτι από την «καρδιά» της ιστορίας, το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο», ενώ την ιστορία συμπληρώνουν πλάνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται από τον Alpha κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, μας μεταφέρει στις ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, με φόντο τον κόσμο της νύχτας και τα μπουζούκια των ’80s.

Το «Όνειρο» είναι ο ναός της νύχτας, το σπίτι των ηρώων, το μπουζουξίδικο που ανοίγει για να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει τον καημό, την καψούρα, το λυγμό, τον έρωτα, τη ζωή ξεγυμνωμένη από τα «πρέπει» της ημέρας. Κάθε ημέρα, εξάλλου, τη νύχτα περιμένουμε για να χαθούμε στο όνειρο.

Η σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που βασίζεται στο ομότιτλο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έχει ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Αυτή Η Νύχτα Μένει» από τη Γιώτα Νέγκα κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha πρωταγωνιστούν οι:

Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

ΠΗΓΗ