Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με την εξαιρετική φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Η Γιώτα Νέγκα γίνεται οδηγός μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι «Τραγουδώντας Την Ευτυχία», μέσα από το νέο διπλό live album της.

Το άλμπουμ «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» είναι ένα ξεχωριστό ηχητικό ντοκουμέντο – μουσική παρακαταθήκη, το οποίο περιλαμβάνει 36 από τα διαχρονικά στιχουργικά αριστουργήματα που έγραψε η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, δοσμένα με την εξαιρετική φωνή της Γιώτας Νέγκα.

Το «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της ομότιτλης sold out περιοδείας που έκανε η Γιώτα Νέγκα το καλοκαίρι του 2021.

Σε αυτήν την εξαιρετική μουσική παράσταση, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με το κοινό μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Το πρωτότυπο concept που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά μία ακόμα σπουδαία στιχουργός μας, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Την πρώτη γεύση από το άλμπουμ, πριν κυκλοφορήσει, έδωσε το single «Τι Έχει Και Κλαίει Το Παιδί», ένα τραγούδι σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου που, μεταξύ άλλων, έχουν ερμηνεύσει η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου είναι η στιχουργός που έχουν αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων, που αγάπησαν τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της.

Είναι στιχουργός που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που έχουμε τη χαρά να ακούσουμε σε ένα live album μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μίας αυθεντικά λαϊκής φωνής.

Στο live album συμμετέχουν οι μουσικοί Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, λαούτο), Κώστας Νικολακόπουλος (κιθάρες).

Το «Τραγουδώντας Την Ευτυχία» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ