Στο EP περιλαμβάνονται τα πέντε σπουδαία τραγούδια της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Η Δέσποινα Βανδή συγκεντρώνει σε ένα EP με τον τίτλο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» τα τραγούδια της δισκογραφικής συνεργασίας της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη.

Στο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» περιλαμβάνονται τα πέντε σπουδαία τραγούδια που έκαναν η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 με το δυναμικό και ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», το οποίο μεταφέρθηκε στις οθόνες μας μέσα από ένα music video με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Τάσο Νούσια.

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 το «Πέτρα», ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου και συνέχισε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη παρουσιάζοντας τον Δεκέμβριο του 2021 το «Που Λες», μία δυναμική μπαλάντα για το μετέπειτα ενός χωρισμού.

Τον προηγούμενο Ιούλιο, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε τραγουδώντας «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά» με ένα τραγούδι στο κλίμα του καλοκαιριού.

Η αυλαία της δισκογραφικής συνύπαρξης της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη έπεσε αυτήν την εβδομάδα με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Ο Φίλος», μπαλάντα με ethnic χρώμα.

Την παραγωγή του EP «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» επιμελήθηκε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα μαζί με τις MEΛΙSSES στο «Έναστρον».

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ