Η Δέσποινα Βανδή στο απόλυτο summer party.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ραντεβού με το κοινό της για μία εκρηκτική συναυλία στο «Faliro Summer Theater» την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας ταξιδεύει με τις μοναδικές της ερμηνείες, έρχεται στο «Faliro Summer Theater» για να μας ξεσηκώσει με dance κομμάτια, αγαπημένες μπαλάντες φορτισμένες συναισθηματικά, αλλά και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, θα εμφανιστεί σε μια μουσική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Η Δέσποινα Βανδή θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι από την «Αυλή Του Παραδείσου» έως το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», την τελευταία μεγάλη επιτυχία της που αποθεώθηκε από το κοινό και εγκαινίασε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το «Faliro Summer Theater» είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος 1.400 θέσεων με άνετο parking 2.000 θέσεων.

Δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του Κλειστού Γηπέδου του Τάε Κβο Ντο, αποτελεί το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης – προορισμό του θεατρόφιλου και μουσικόφιλου κοινού.

Η Δέσποινα Βανδή με την μοναδική σκηνική της παρουσία μας προσκαλεί στο «Faliro Summer Theater» σε μια καλοκαιρινή συναυλία δίπλα στη θάλασσα την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Faliro Summer Theater
Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30

Προπώληση εισιτηρίων
Viva.gr, artinfo.gr, 210 9213310

ΠΗΓΗ