Ο Victor Vernicos μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023.

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Victor Vernicos την Παρασκευή 5 Μαΐου τη δεύτερη πρόβα του στη σκηνή του Liverpool Arena με το τραγούδι «What They Say», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Με αυτοπεποίθηση, δίχως άγχος, ο Victor Vernicos ανέβηκε στη σκηνή της Liverpool Arena και παρουσίασε το «What They Say», το τραγούδι που ο ίδιος συνέθεσε.

Τίποτα δεν πρόδιδε ότι ο μόλις 16 ετών Victor Vernicos εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μία σκηνή τέτοιου μεγέθους, αφού με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, εκτελώντας μάλιστα μία εκρηκτική χορευτική κίνηση.

Διαφήμιση

Η σκηνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, στηρίζεται πάνω στον Victor Vernicos και αναδεικνύει την ερμηνεία του τραγουδιού.

Γράμματα του ελληνικού αλφάβητου που εμφανίζονται στην οθόνη, πίσω από τον Victor Vernicos , συμπληρώνουν τους αγγλόφωνους στίχους του τραγουδιού, δημιουργώντας μία νέα, οικουμενική γλώσσα συναισθημάτων.

Τα γράμματα μεταμορφώνονται τελικά σε ένα φωτεινό μονοπάτι προς τον έναστρο ουρανό και εμείς δεν μένει παρά να το ακολουθήσουμε.

Η μινιμαλιστική αισθητική αποτυπώθηκε και στο ντύσιμο του Victor Vernicos που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης, με τον νεαρό καλλιτέχνη να εμφανίζεται με κοντό παντελόνι, μπλούζα και τζάκετ σε γήινη απόχρωση.

Ως προς το τεχνικό σκέλος, όλα κύλησαν ομαλά, με τη μεγάλη LED οθόνη να προβάλει εικόνες του Victor Vernicos, ενώ ο τεχνητός καπνός που εμφανίστηκε στο τέλος, τυλίγοντας τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2023, έκλεισε με τρόπο εντυπωσιακό τη δεύτερη πρόβα.

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τον Victor Vernicos και το τραγούδι «What They Say», θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023 την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ