Η Κύπρος και ο Αndrew Lambrou δηλώνουν έτοιμοι για τη συμμετοχή τους στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023 

Ο Αndrew Lambrou επέστρεψε την Παρασκευή 5 Μαΐου στη σκηνή του M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, για να κάνει τη δεύτερη πρόβα του με το τραγούδι «Break A Broken Heart» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΡΙΚ, ο Αndrew Lambrou εμφανίστηκε μόνος του στη σκηνή.

Φορούσε ένα μαύρο σύνολο Dante Men, χωρίς μανίκια με ανοιχτό ντεκολτέ. Στον λαιμό του κρεμόταν ο σταυρός που του χάρισε η αγαπημένη του γιαγιά, ενώ στο χέρι του φορούσε τον βραχιόλι που του χάρισε το ΡΙΚ, για καλή τύχη.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Αndrew Lambrou, στη LED οθόνη εναλλάσσεται ένας καταρράκτης και ένα πύρινο τοπίο με τεράστιες φλόγες. Φυσικά, η εμφάνιση περιείχε και πυροτεχνήματα, ενώ υπήρχαν και οι πρώτες αληθινές φλόγες στη σκηνή της Eurovision 2023.

Το «Break A Broken Heart» είναι μία δυναμική μπαλάντα που υπογράφουν οι διεθνείς δημιουργοί Thomas Stengaard, Marcus Winther-John, Jimmy Jansson και Jimmy Joker Thornfeldt.

Είναι ένα τραγούδι για τις σχέσεις που τελειώνουν με μια πληγωμένη καρδιά, αλλά τελικά μπορεί κάλλιστα να μας ωθήσουν να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, ακόμα πιο δυνατοί.

Μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης τεχνικής πρόβας, η κυπριακή αποστολή δηλώνει έτοιμη για τη συμμετοχή της στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2023 την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος θα εμφανιστεί στην έκτη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ