Νέο τραγούδι από την Ειρήνη Μιχαήλ.

Η Ειρήνη Μιχαήλ συνεχίζει τα δισκογραφικά βήματά της με ένα τραγούδι – έκπληξη και στέλνει το μήνυμα «Αντέχω».

Με το «Αντέχω», η Ειρήνη Μιχαήλ μοιράζεται μαζί μας ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι, με δυναμικό ρυθμό.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογραφεί ο Μάκης Αλεξίου ενώ η μουσική του «Αντέχω» ανήκει στον Γιώργο Γιαλτζή.

Διαφήμιση

Το «Αντέχω» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Danny Ntarlas.

Μέσα από τις εικόνες, η Ειρήνη Μιχαήλ αφηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τις δυσκολίες που πέρασε και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης, τονίζοντας ότι αντέχει, τα ξεπερνά όλα και συνεχίζει.

«Πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου για δες / Πόσες αντοχές να κλείνεις μόνη σου πληγές / Πέρασα στιγμές που είπα άλλο δεν μπορώ / Όμως, κοίτα, αντέχω»

Το «Αντέχω» είναι το τέταρτο κατά σειρά προσωπικό single που κυκλοφορεί η Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» το 2020.

Η Ειρήνη Μιχαήλ έκανε το ντεμπούτο της με το «Boomerang» το 2021 και ακολούθησαν το 2022 δύο επιτυχημένα singles: Το «Τι Έκανες» που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube και το «Τίποτα» που διαθέτει αυτή τη στιγμή πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές.

Το νέο single «Αντέχω» της Ειρήνης Μιχαήλ κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ