Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας ταξιδεύει σε μία άλλη διάσταση του ερωτικού πάθους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο «Να Φύγεις», με την υπόσχεση ότι θα μας καθηλώσει.

Το «Να Φύγεις» είναι μία ερωτική μπαλάντα που συνδυάζει την υπέροχη μουσική του Μάνου Διόλατζη με τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ερμηνεύει το «Να Φύγεις» με συναίσθημα και ευαισθησία και καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε μία άλλη διάσταση του ερωτικού πάθους.

Διαφήμιση

Μετά το καλοκαιρινό «Το Πας Καλά», η Ειρήνη Παπαδοπούλου κυκλοφορεί ένα τραγούδι που διαφέρει με όσα έχουμε συνηθίσει και έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα από εκείνη.

Με την ευαίσθητη ερμηνεία της και τη φωνή της που αγγίζει την καρδιά μας, μας ταξιδεύει σε  μία κατάσταση απόλυτης αλήθειας και ειλικρίνειας.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι φυσική και αληθινή στην ερμηνεία της και μας καθηλώνει με το πάθος της.

Εντυπωσιακές εικόνες, ειδυλλιακά τοπία και την Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο γοητευτική από ποτέ απολαμβάνουμε και στο μουσικό βίντεο για το «Να Φύγεις», το οποίο σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.

Το music video καταφέρνει να αποδώσει το συναίσθημα και την ατμόσφαιρα του τραγουδιού με μοναδικό τρόπο.

Το νέο τραγούδι «Να Φύγεις» της Ειρήνης Παπαδοπούλου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ