Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ένα super show με μοναδικά χορευτικά.

Με μία εκθαμβωτική εμφάνιση και ένα εντυπωσιακό show, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον δικό της τόνο στη συναυλία του διεθνούς super star Maluma στην Αθήνα.

Η εκρηκτική performer έκανε το opening act στο κατάμεστο στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ Το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαρτίου, ξεσηκώνοντας το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στη σκηνή με μία αστραφτερή δημιουργία της Celia Kritharioti και παρουσίασε ένα super show με μοναδικά χορευτικά.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που κυκλοφορούν από την Panik Records, όπως το «Αεράκι», το «Δοκίμασέ Με», το «El Ritmo Psicodélico», το «Στο Θεό Με Πάει», το «Caramela», το «Τι Κοιτάς» και το «Fuego», το τραγούδι με το οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2018.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε και τραγούδια του διεθνούς ρεπορτορίου, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Η συναυλία του Maluma στην Αθήνα ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της επιβολής του lockdown στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2020, πριν αναβληθεί για δεύτερη φορά εξαιτίας της πανδημίας.

Πριν τη συμμετοχή της στη συναυλία του Maluma στο ΟΑΚΑ, η Ελένη Φουρέιρα έγινε η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα που φιλοξενείται στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό «V Magazine».

Παράλληλα, συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις της μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινή Αθήνα και στο «Teatro».

Φωτογραφίες

Δείτε τις αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα για την εμφάνισή της στη συναυλία του Maluma:



ΠΗΓΗ