Το «Poli_Ploki» απογειώνεται σε νέα επίπεδα.

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει με άλλη μία επιτυχία που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει. Το «Poli_Ploki» απογειώνεται σε νέα επίπεδα με ένα ξεχωριστό remix από τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το ακαταμάχητο αυτό τραγούδι αποτελεί μέρος του ομώνυμου άλμπουμ «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα και είναι έτοιμο να δώσει συνέχεια στο σερί των επιτυχιών της εκρηκτικής performer που ξεχωρίζουν στα charts.

Το «Poli_Ploki» έχει γίνει πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμα και έχει ανέβει στην πρώτη θέση των trends στο YouTube, όπου έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές.

Διαφήμιση

Το ομότιτλο τραγούδι του «Poli_Ploki» έχει αφήσει το στίγμα του στο ραδιοφωνικό airplay και έχει γίνει ακόμη και viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει επίσης αγαπηθεί ως ένας club anthem από όλους τους θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα.

Τώρα, το remix του «Poli_Ploki», σε παραγωγή του Αντώνη Δημητριάδη, ενός έμπειρου DJ με αμέτρητες ώρες στα decks και επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι έτοιμο να αναζωπυρώσει την αγάπη σας για το τραγούδι και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να χορέψετε ξανά.

Ελένη Φουρέιρα: Το άκρως ανατρεπτικό music video του «Poli_Ploki»

Το «Poli_Ploki» υπογράφουν στη μουσική ο Beyond και η Ελένη Φουρέιρα και στους στίχους η Ελένη Φουρέιρα και η Λίλα Τριάντη.

Με την προσθήκη του remix του Αντώνη Δημητριάδη, το «Poli_Ploki» αναμένεται να διατηρήσει τη δυναμική του και να κυριαρχήσει ακόμα περισσότερο ερτζιανά.

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει μαγέψει όλη την Ευρώπη, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή.

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το «Poli_Ploki (Antonis Dimitriadis Remix)» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ