Το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα θα περιέχει 12 τραγούδια.

Η Ελένη Φουρέιρα δίνει μία δυνατή πρόγευση από το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Poli – Ploki» που θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα.

Το «Poli – Ploki», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στο Spotify, θα περιλαμβάνει 12 μοναδικά τραγούδια και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records στις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα συνδυάζει ολοκαίνουργια τραγούδια και ήδη γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες που έχουν σαρώσει στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στις ραδιοφωνικές συχνότητες όλης της χώρας.

Μεταξύ αυτών το «Μπορεί» με τον Mad Clip των 33,5 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube και των 11,2 εκατομμυρίων streams στο Spotify, το «Αεράκι (Το Θηλυκό)» των 12,6 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube και των 4,7 εκατομμυρίων streams στο Spotify και το «Fotiá» με την Evangelia, που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 3,2 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το νέο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο «Poli – Ploki» θα περιέχει επίσης τραγούδια όπως τα «El Telephone», «Ξέρεις Η Ελένη», «Πες Το», «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)», «Η Aμαρτία Θέλει Εσένα» και το «Aya» με τη συμμετοχή του Hawk.

Το «Poli – Ploki» συμπληρώνει το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα στο τραγούδι «Μόνο Εσύ Κι Εγώ», το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο πρόσφατο άλμπουμ του λαϊκού τραγουδιστή με τίτλο «22» και ήδη έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Poli – Ploki», την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η Ελένη Φουρέιρα θα δώσει στη δημοσιότητα και το μουσικό βίντεο για το νέο ραδιοφωνικό single της «El Telephone», ένα τραγούδι με pop και ethnic στοιχεία με τη συμμετοχή του DJ Bobito και του Ayman.

Η Ελένη Φουρέιρα δίνει πρόγευση από τα τραγούδια του «Poli – Ploki» με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ξεπερνά σε διάρκεια τα δέκα λεπτά και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το tracklist του άλμπουμ «Poli – Ploki»

1. Ξέρεις η Ελένη
2. El Telephone – Ελένη Φουρέιρα x DJ Bobito ft. Ayman
3. Aya – Ελένη Φουρέιρα & Hawk
4. Πες το
5. Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)
6. Poli_Ploki (prod. by Beyond)
7. Όχι
8. Μόνο Εσύ Κι Εγώ – Κωνσταντίνος Αργυρός x Ελένη Φουρέιρα
9. Η Aμαρτία Θέλει Εσένα
10. Αεράκι (Το θηλυκό)
11. Μπορεί – Mad Clip x Ελένη Φουρέιρα
12. Fotiá (Greek version) – Evangelia x Ελένη Φουρέιρα

ΠΗΓΗ