Η Ελένη Φουρέιρα δίνει τη λάμψη της στη νέα ταινία «Broadway».

Η Ελένη Φουρέιρα ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο και κλέβει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Χρήστου Μασσαλά.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία pop star των επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, συμμετέχει στο καστ της ταινίας «Broadway», που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ.

Η Ελένη Φουρέιρα υποδύεται στην ταινία «Brodway» τον εαυτό της και προκαλεί ανατροπές.

Το «Brodway», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ελληνικές αίθουσες, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του Χρήστου Μασσαλά.

Ο δυνατός αθηναϊκός ήλιος και τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεθωριάσει τα φανταχτερά χρώματα και την γυαλάδα των κοστουμιών, που η ομάδα πορτοφολάδων με έδρα τον κινηματογράφο «Broadway», χρησιμοποιεί στα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα.

Η Ελένη Φουρέιρα στην ταινία «Broadway» του Χρήστου Μασσαλά.

Στο καινούργιο υπερθέαμα – παγίδα όμως, η χημεία μεταξύ παλαιότερων και άρτι αφιχθέντων συντελεστών της ομάδας προκαλεί παρενέργειες.

Θα χρειαστεί η παρέμβαση μιας ομάδας drag queens, η μυστηριώδης εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη, η λάμψη της Ελένης Φουρέιρα, το μπρίο του Λάκη Γαβαλά και η μουσική του Gabriel Yared, για να επέλθει η ισορροπία σε αυτό το, φτιαγμένο από στρας και πολυέστερ, σύμπαν.

Η ταινία είναι μία συμπαραγωγή Ελλάδας, Γαλλίας και Ρουμανίας, που στηρίχθηκε στην ανάπτυξή της από το Atelier της Cinefondation του Φεστιβάλ Καννών και το Sundance Institute.

Το «Brodway» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 51ο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, συμμετείχε σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και έχει ήδη διανεμηθεί στις αίθουσες της Γαλλίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και των ΗΠΑ, ενώ βραβεύτηκε από την Ένωση Ιταλών Κριτικών Κινηματογράφου (Sindicato Nazionale Critic Cinematografici Italiani) με το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας.

Στην ταινία συμμετέχουν οι Έλσα Λεκάκου, Φοίβος Παπαδόπουλος, Στάθης Αποστόλου, Rafael Papad, Salim Talbi, Χρήστος Πολίτης, Νίκος Αρβανίτης, Παντελής Δεντάκης και Αντώνης Κορωναίος, ενώ εμφανίζεται και ο  Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ