Το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου έχει την υπογραφή του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου επιστρέφει πιο ανανεωμένη από πότε και παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον τίτλο «Τρέμω Ολόκληρη».

Μία δυναμική disco-funky δημιουργία που αναμένεται να αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα και να αφήσει το δικό της σημάδι στο φετινό καλοκαίρι.

Τη μουσική και τους στίχους του «Τρέμω Ολόκληρη» υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Γιώργος Παπαδόπουλος, με τον οποίο η Ελένη Χατζίδου συνεργάζεται για πρώτη φορά σε δισκογραφικό επίπεδο.

Τη σκηνοθεσία του music video που ντύνει με εικόνα το «Τρέμω Ολόκληρη» έχει φροντίσει ο Γιάννης Παπαδάκος.

«Τρέμω λιώνω στην αγκαλιά σου / Θέλω σαν τρελή τα φιλιά σου / Πες μου όσα νιώθεις για μένα / Τρέμω ολόκληρη για σένα», τραγουδά η Ελένη Χατζίδου.

Το «Τρέμω Ολόκληρη» είναι η επόμενη κυκλοφορία της Ελένης Χατζίδου μετά το single «Η Δική Μας Πρεμιέρα», στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις της με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

Μάλιστα, το video clip για το «Η Δική Μας Πρεμιέρα» κατέγραψε όσα έγιναν στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, στον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Το νέο single της Ελένης Χατζίδου με τίτλο «Τρέμω Ολόκληρη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Spicy Music.

ΠΗΓΗ