Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει το τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς εποχής «Φλόγα Και Άνεμος» της ΕΡΤ1.

Η μουσική του ομώνυμου τραγουδιού «Φλόγα Και Άνεμος» ανήκει στον Γιώργο Χατζηνάσιο και τους στίχους υπογράφει η Εβίτα Καραγιώργου.

Το «Φλόγα Και Άνεμος» έντυσε τους τίτλους της ομώνυμης δραματικής ιστορικής σειράς για τον έρωτα της θρυλικής ηθοποιού Κυβέλης και του Γεωργίου Παπανδρέου, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου.

Διαφήμιση

Είναι ένα εμπνευσμένο τραγούδι για τον έρωτα, μέσα από τον παραλληλισμό της φλόγας και του ανέμου, δύο στοιχείων που μπορεί να είναι αντίθετα, αλλά καταλήγουν αλληλένδετα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σφραγίζει με την ερμηνεία της το τραγούδι των τίτλων σειράς «Φλόγα Και Άνεμος» στην πρώτη συνεργασία της με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη σειρά μυθοπλασίας «Φλόγα Και άνεμος» της ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Μέσα από 12 συναρπαστικά επεισόδια με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έρχονται στο φως τα μυστικά της ερωτικής ιστορίας που κυριάρχησε στη θεατρική και πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας έρωτας γεμάτος ανυπέρβλητα εμπόδια, που όμως κατάφερε να ζήσει κρυφά και φανερά, για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας.

Το «Φλόγα Και Άνεμος» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen και το rEAct.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ