Η εμφάνιση της κυπριακής συμμετοχής με εκπρόσωπο την Ανδρομάχη στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2022.

Η Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή του «PalaOlimpico» για να εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Ela» στον Δεύτερο Ημιτελικό για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το «Ela» είναι ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές που διαθέτει αγγλικούς και ελληνικούς στίχους.

Πρόκειται για τη δημιουργία μίας ομάδας παγκοσμίως διακεκριμένων συνθετών που αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

H Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη με μία εντυπωσιακή δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη, μία εφαρμοστή τουαλέτα της στο χρώμα του δέρματος που ανέδειξε τη σιλουέτα της.

Στο κέντρο της σκηνής είχε τοποθετηθεί μία τεράστια κατασκευή σε σχήμα κοχυλιού, με την Ανδρομάχη να εμφανίζεται σαν την θεά Αφροδίτη που αναδύεται μέσα από τα κύματα με μία εφαρμοστή τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος και να κάνει λιτές χορευτικές κινήσεις ενώ τραγουδά.

Στη σκηνή, την οποία φώτιζαν κατά κύριο λόγο μεσογειακά χρώματα, ανέβηκαν στη συνέχεια δύο χορεύτριες που παίζουν με την Ανδρομάχη σαν νύμφες της θάλασσας.

Η Κύπρος με εκπρόσωπο την Ανδρομάχη εμφανίστηκε στην ένατη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού της Eurovision 2022.

ΠΗΓΗ