Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε μία συναρπαστική βραδιά.

Με μία μεγαλειώδη συναυλία στην Αθήνα, που έσπασε ρεκόρ και έγραψε ιστορία στο Θέατρο Πέτρας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέχισε την άκρως επιτυχημένη φετινή του περιοδεία «Elpida Tour».

Σε μία ιδιαίτερη για εκείνον περιοχή, καθώς είναι τα μέρη όπου μεγάλωσε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε μία συναρπαστική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε ένα υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα με την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την ασύγκριτη ενέργειά του.

Διαφήμιση

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές No. 1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις παρέσυρε το κοινό στα μαγικά μουσικά μονοπάτια του και την ξεχωριστή αισθητική του, κάνοντας τον κόσμο να τραγουδά ασταμάτητα και να τον χειροκροτεί θερμά.

Μαζί του ήταν η Ανδρομάχη και συμμετείχαν οι Playmen και η Klavdia, ενώ ως special guest εμφανίστηκε ο Rack.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την εντυπωσιακή παρουσία του και τον εκρηκτικό τρόπο που ερμηνεύει, κατάφερε να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό του, που απόλαυσε ένα μοναδικό θέαμα

Το «Elpida Tour», μία παραγωγή της Panik Live, συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες, σε στάδια και μεγάλα θέατρα ανά την Ελλάδα.

Οι επόμενες συναυλίες του «Elpida Tour» αναμένεται να συγκεντρώσουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον και να προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Με την επιτυχία που συνοδεύει την περιοδεία του και τα τραγούδια του, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ